OVER LOTTE

Mijn naam is Lotte Busscher, ik ben een energieke, innovatieve psychomotorisch therapeut met ervaring binnen de revalidatie, re-integratie en psychische geneeskunde. Mijn manier van contact maken laat zich typeren als transparant, empathisch en duidelijk.

Ik communiceer op een open en gelijkwaardig niveau: betrouwbaarheid vind ik zeer belangrijk. Ik heb een scherp waarnemingsvermogen en, zeker niet onbelangrijk, ik beschik over een gezonde dosis humor.

Waarom heb ik gekozen voor Psychomotorische therapie?

Een sportieve baan was mijn meisjesdroom. Toen ik als puber op de middelbare school werd gestimuleerd in het maken van een studiekeuze, zei ik tegen de decaan: ‘Ik wil een studie doen waarbij ik sport niet alleen leer aanbieden, maar waarbij ik het ook als middel leer gebruiken om mensen een fijner gevoel te kunnen geven’.

Hierop antwoordde de decaan: ‘Die studie bestaat wel hoor, dat is Psychomotorische therapie en Bewegingsagogie’. En dat is waar het hoofdstuk ‘Psychomotorische therapie’ in mijn leven begon.

Het ontstaan van vLOT

Na het afronden van mijn studie in 2013 heb ik het hoofdstuk PMT verder ingevuld als psychomotorisch therapeut bij Kliniek Kop & Lijf. Gedurende deze werkzaamheden ontstond bij mij de wens om Psychomotorische therapie in een bredere context aan te bieden en mijn passie met nog meer mensen te kunnen delen. Zo ontstond vLOT PMT.

Wat vinden mensen van Lotte?

Je hebt goede talenten en talenten van de buitencategorie. Lotte behoort tot de laatste. Samen met haar heb ik een zeer succesvolle zoektocht doorlopen. Lotte is een gedreven vakvrouw.

Haar observaties en analyses zijn haarscherp en ze is in staat deze op een zeer heldere manier aan je terug te geven.

Daarnaast is ze in haar handelen volledig transparant en integer. Naast al deze professionele capaciteiten is ze bovenal ook nog een fijn mens. Een professional/therapeut als Lotte gun ik eenieder.

Simon

Door Lotte haar hulp heb ik veel kunnen bereiken. Ik ben lekker in beweging. Ze zit vol met goede adviezen op maat.

Ze kan goed inschatten naar behoeftes en mogelijkheden. Ze heeft een warme persoonlijkheid. Ze is meelevend en meedenkend. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Robert

Benieuwd of Psychomotorische Therapie u kan helpen?

Plan dan geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek voor u of uw kind.